PaPeJo Vastgoed BV - Verhuur Bungalows
Bungalow in Nederland
 
In de ochtend wakker worden van het vogelengezang, vervolgens lekker actief bezig zijn zoals wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon genieten in het dorp Ommen en ’s avonds in en bij de bungalow bij de open haard met een drankje of een hapje?
 
In Giethmen (Ommen) gelegen op het bungalowpark 't Giethmenseveld staat midden in de bossen de bungalow "D'ommekeer". De bungalow bestaat uit een woonkamer met twee slaapkamers en is recent voorzien van een nieuwe badkamer en nieuwe keuken.
De bungalow is van alle gemakken voorzien en heeft in de woonkamer een open haard.
 
 
Het bungalowpark ligt midden in de
bossen in de nabijheid van het dorp Ommen en de Overijsselse Vecht.
Op het park is een buitenbad en een speeltuin voor de kinderen beschikbaar. Daarnaast is er een tennisbaan en een volleybal veldje. U kunt fietsen huren bij de receptie van het park.
 
 
 
 
Vanaf 't Giethmenseveld kunt u diverse fiets- en wandelroutes volgen (zie de website www.Ommen.nl bij "routes" voor allerlei routebeschrijvingen). Het gebied biedt een verscheidenheid aan natuur, weilanden, bossen en heide. De Lemelerberg bevindt zich op korte afstand van het park. De schaapskudde kunt u hier nog tegenkomen. Ook de omgeving van Ommen leent zich voor verschillende tochten in de natuur(zo'n 5 kilometer van het park). Het landgoedkarakter kunt u in de boswachterij herkennen aan de rhododendronstruiken en de fraaie beukenlanen.
 
Wat wandelroutes betreft telt Boswachterij Ommen 3 wandelroutes. (meer routes op te vragen en te koop bij de plaatselijke VVV).
Overigens loopt het bekende Pieterpad ook door dit gebied.
 
De boswachterij Ommen heeft twee vennen, het Besthmenerven en het Zeesserven, beter bekend als ‘De Meertjes”. Een mooi contrast met deze ‘meertjes’ vormt De Sahara, een levende zandverstuiving, een ideale speelplek voor kinderen. In het Natuurinformatiecentrum Ommen vindt u informatie over de natuur en recreatie in de omgeving van Ommen.
 
Het Reestdal ligt op de grens tussen de provincies Overijssel en Drenthe, de veenbeek de Reest markeert de provinciegrens tussen beide provincies. Het Reestdal is grofweg in te delen in drie kerngebieden met elk een eigen gezicht. Rond IJhorst-De Wijk bevinden zich de landgoederen langs de Reest. In Oud-Avereest-Rabbinge staan veel karakteristieke boerderijen en bevinden zich esgehuchten met hooilanden, essen, hakhoutbos, heide en vennen. Het Staphorsterbos is een groot aaneengesloten bosgebied met heide en vennen. Hier is ook een zwem- en speelvijver voor gezinnen met kinderen.
 
Kortom een plek, niet alleen om in de zomer naar toe te gaan, maar zeker ook in de winter van de omgeving te genieten.
 
U bent van harte welkom!
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint