PaPeJo Vastgoed BV - Verhuur Bungalows
 
Bungalow in Florida
 
 
Beverly Hills is de naam van het plaatsje waar de bungalow in een community staat. Rondom deze community is een Golfbaan aangelegd waar je als bewoner gebruik van mag maken (Twisted Oaks Golf Course).
Aan de achterkant heeft u alle privacy aangezien de tuin eindigt op een open stuk terrein waarop niet gebouwd mag worden.
Er is een community pool aanwezig mocht je even geen gebruik willen maken van het eigen zwembad. De community is rustig gelegen en er zijn winkels in de nabijheid te vinden.
 
Living room
De bungalow is kortgeleden helemaal opgeknapt, is lekker ruim en heeft een Family-, Dining- en Living room.
Alle kamers zijn voorzien van nieuw meubilair, airconditioning door het hele huis, er is internet, twee televisies (Family room en Living room), stereo installatie, maar ook in leesboeken en spelletjes is voorzien.
 
 
 
Hoofdslaapkamer met King size bed
Er zijn 3 slaapkamers met 2 badkamers.
De Master bedroom heeft een King size bed en een aparte badkamer met bad met whirlpool, aparte douche, apart toilet, twee wastafels en een grote Walk-in closet. De andere twee slaapkamers zijn aan de andere kant van de bungalow en delen één badkamer. Er is een keuze te maken uit een kamer met Queen size bed of een kamer voorzien van twee losstaande bedden.
 
 
 
De keuken is van alle gemakken voorzien om een heerlijke maaltijd klaar te maken. U kunt ervoor kiezen in de keuken de maaltijd te nuttigen of dit in de dining room te doen. Daarnaast is er een wasruimte waarin een wasmachine en wasdroger staan. Ook een strijkplank met strijkijzer staan tot uw beschikking zodat u kreukloos een diner kunt nuttigen in één van de vele restaurants indien u even niet voor koken voelt.
 
 
 
 
 
Een "Solar Heated" zwembad met terrassen maakt het geheel compleet. De lanai en het zwembad zijn voorzien van een screen om ervoor te zorgen dat u ongestoord (muggen en ander ongedierte) van de zon kunt genieten.
 
En als u dan moe maar voldaan 's avonds thuiskomt parkeert u uw wagen in de ruime garage die in directe
                                                      verbinding met het huis staat.
 
Ligging
 
Beverly Hills ligt op 1 uur rijden van Orlando (bekend om de pretparken) en Tampa (havenplaats aan de mexicaanse golf).
 
 
 
"wauh... wat een fantastisch huis. Net om half 6 gearriveerd en we lopen op onze tenen door het huis, zo mooi!
Ik denk dat we ons hier uitstekend kunnen vermaken. Eerst maar even wat boodschappen in huis halen. Heerlijk om weer zelf te kunnen koken na een week american food!"
 
Al het onderhoud van het huis, de tuin en het zwembad is uitbesteed aan derden en wordt nauwgezet uitgevoerd. Wij werken samen met een Nederlands sprekende contactpersoon die in geval van calamiteiten bereikt kan worden.
 
In de bungalow hebben we informatie liggen van de omgeving met daarin onder andere wetenswaardigheden, community- en pretparkinformatie.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint